Gyümölcsös sütemények a nyárra

2021.06.02

A gyümölcsök érdemei támadhatatlanok. Amellett, hogy megszámlálhatatlan színben és formában pompáznak, még páratlan ízviláguk is kényeztet minket. Egészséges nassolnivaló, és szinte bármihez illik, bármelyik fajtája. Elérkezett az első nyári hónap, így mi is megmutatjuk, hogy milyen gyümölcsös süteményeket ajánlunk a nyárra.

Mousse Yogurt Frutti di Bosco

Kezdjük egy könnyű, pezsdítő élménnyel. A süteményt a lágy piskóta alapozza meg, melyen a habkönnyű krém ölt formát. Mindennek a koronája a lágy erdei gyümölcsös lekvár, és a málna, szamóca, ribizli, áfonya darabkák, melytől igazán nyári lesz minden perce.

Fragoline

Csodálatos epres csillogás a napfényben. Hunyd be a szemed és képzeld el, ahogy a villád átszalad az első réteg puha piskótán, hirtelen felgyorsul a lágy vaníliakrémen, és utána még egy piskótába érkezik. Felemeled, és az édes erdei eper íze, a zselatin könnyedsége, és a többi elem karaktere teljessé teszik az élményt. Ugye mennyire csodálatos ízt érzel most?

Crostata Frutti di Bosco e Mascarpone

Az egyik legkülönlegesebb tortánk. Egyedi külleme csodálatos dísze az asztalnak, avagy vendéglátó egységünk vitrinjének. Nem csak a csodálatos gyümölcsös ízek dominálnak, hanem a mascarpone és a pisztácia együttes élménye teszi kerekké (nem csak formájában). Két réteg édes piskótát a gyümölcskrém tapasztja össze, hogy aztán a málna, áfonya, szeder ölelje körbe a mascarponét. Egyedülálló és őrülten finom nyári kényeztetés.

Lamponi e Passion Fruit

Szenvedélyes elegancia, könnyed, gyümölcsös köntösben. A külső egy igazán finom, fehércsokoládé borítás, mely egy különleges belsőt rejt. Passiógyümölcsös, más néven maracujás tejszín és a málnás öntet kiváló kombinációja olyan együttest alkot, mely verhetetlen lesz a gyümölcskedvelők számára. Hogy az ízvilágot kövesse a csodálatos megjelenés, a csokoládés borítás is kapott az erdei gyümölcs világból, és málnaöntettel lett díszítve. Megjelenésétől garantáltan minden vendégnek tátva marad a szája.

Frutti di Bosco

Omlós tésztával körülölelt gyümölcskosár, mely garantáltan megkoronázza a nyári délutánokat és estéket. A lágy piskóta egy réteg vaníliát rejt magában, hogy még könnyedebb legyen az érzés, melyet ez a sütemény közvetít. A tetejét beborítja az erdeigyümölcsözön, melyben a málnát, szedret, ribizlit, áfonyát megtaláljuk, minden mennyiségben.

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet bármelyik sütemény iránt, rendeld meg otthonodba webshopunkon keresztül. Ha egy vendéglátó egységnek vásárolnád meg, úgy vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén, és a közös munkánkban a desszertjeink nyújtsák a hidat a sikerhez.