Melyik süteményünk a legjobb az évkezdéshez?

2021.12.23

Mitől lesz egy sütemény az évkezdésünk támogatója?

Partner az újévi fogadalomban, a karácsonyi időszak után igazán könnyed, és felfrissít pont úgy, ahogyan Te szeretnéd magad az újévben.

Mousse Yogurt Frutti di Bosco


A legkönnyebb süteményünk (nem csak súlyában). A képlet egyszerű, a megoldás fenséges. A tésztája olyan omlós, hogy alig érezzük jelenlétét, a krém könnyed, joghurtos, a teteje erdei gyümölcs öntettel, és áfonya, málna, ribizli darabokkal teszi frissé a süteményt. Akár diétázóknak is!


FragolineEgy szelet nyár a télben. A vaníliás piskótaszeletek között a vaníliakrém igazán frissítő, míg az erdei eper teszi gyümölcsössé és ellenállhatatlanná.


Crostata Frutti di Bosco Mascarpone


Minden egyben: különleges, könnyed, és frissítő, emellett minden szelete ellenállhatatlan. A piskótaszeletek szorosan fogják közre az erdei gyümölcs lekvárt, mely a mascarpone réteg alatt bújik meg. A keretet ribizli, áfonya, és a málna alkotja, hogy aztán a tetején a pisztácia szórás jelentse az utolsó csavart.


Frutti di Bosco


Végezetül az előző torta testvére, mely még könnyedebb, és jobban illik diétákhoz. Itt a piskóta és a vaníliakrém támogatja a vastag réteg erdei gyümölcsöt, amitől egy édes és fanyar élvezet a sütemény minden szelete.


Ezek, és még további sütemények megtalálhatók webshopunkban. Mindenkinek sikeres új évet kíván a Bindi!