4 módszer, amit akkor használj, ha nem akarsz sütni vagy főzni

2021.10.01

Szeretsz sütni és főzni. Van valami elképesztően büszke és kielégítő érzés, ha valamit elkészítesz, és jól is sikerül. Na, ez nem az a nap. Most csak feküdnél egész végig, és még egy percre sem szeretnél ránézni a konyhára, talán csak nassolnivalóért.

Utazol hazafelé. Csendben, hallgatod a rádiót, vagy a saját zenédet. A gondolataid egészen máshol. Átértékeled a napodat, arra gondolsz mit fogsz holnap csinálni, készíted a menetrended. Ekkor jön a gondolat, ami úgy hangzik "kaja".

Most az a nap van, amikor ez nem egy hihetetlenül motiváló, a művészi vénádat alkotni hívó gondolat. Most az a nap van, amikor ez a gondolat valamilyen erőhatás okán összehúzza és kicsit megemeli a szemöldököd. "Nincs kedvem"

Hazaértél, megkezdted azt a rutint, amit igazából sosem veszel észre, hogy csinálod. Mindig van egy pont a lakásban, ahol átöltözöl, mindig van egy sorrend, mindig van egy menetrend. Nem veszed észre, de folyamatosan kísér. Most azonban ezt felülmúlja, hogy azon gondolkodsz, hogy mit süss és főzz.

1. Saláta

Áhá! Meg is érkezett az első megoldás. Mi az, amit megfogsz, összevágsz, egybeöntesz, megkevered, és kész? Beton.

Esetünkben inkább a saláta a helyes válasz. Tulajdonképpen érzék sem kell hozzá, egyszerűen nagyszerű, egészséges, és gyors. Megfogod a fejes salátát és elkezded apró szeletekre adagolni, meghámozod a... Egyre hosszabb ez az "alig néhány lépés". Az előbb említett szemöldököd már egyre jobban csúszik össze és felfele. Ma lusta nap van.

Azért ne hagyd ott a salátát, adunk néhány könnyítést neked, nézd meg a BIO termékeinket ide kattintva.

Így inkább tovább gondolkodsz, hogyan is lehetne megúszni ezt a sütés és főzés dolgot. Kész is az igazi megnyugvás: amit ennél, ahhoz nincs itthon legalább 1 hozzávaló. Még az sem baj, ha az a citromléből pár csepp. Nincs, kész, nem készíted el. Jöhet tehát a...

2. Rendelés

Rengeteg opció közül választhatsz mára, ha házhoz rendelnél ételt. Napról napra egyre gyorsabb, és követhetőbb a szolgáltatás.

Felvetül vele azonban még egy kérdés, ami nem is annyira aprócska. Mit viszek holnap ebédre a munkába?

Kisétkűek előnyben, nagyétkűek egyik leggyakrabban felhozott érve az ételrendelés ellen. Nem oldja meg azt a problémát, ami ma megannyiszor összehúzta szegény szemöldöködet, ami lassan egybefonja magát, mert holnap is ez lesz a probléma, ráadásul nagyon éhesen, amit kevesen viselnek vállat vonva.

Mindkét tábornak vagy egy kis segítségünk, a desszertekben biztosan. A Bindi olasz manufaktúrában készült tortáit házhoz szállítjuk, és másnapra is jut majd (nem biztos, az egy szelet sosem elég).

Egyre kényelmesebb ez a kanapé. Milyen színű is volt az a.... NEM! Nem szabad, hogy elkalandozzanak a gondolataim. Éhes vagyok, és ami a legrosszabb, éhes leszek holnap is. Nem csak én, de a családom is. Valami megoldás akkor is kell!

3. A gyorsan elkészülő, gyorsfagyasztottak termékek

"Elég finomak?" "Fogyasztható még?"

Vetülnek fel a kérdések, miután felálltál a kanapéról, és kinyitottad a fagyasztó ajtaját. A gyorsfagyasztott termékek sokszor jobb minőségűek, és finomabbak, mint a frissen vásárolt társaik. Az elkészítéssel sem kell sokat bajlódnod, és még jobban is jársz. Többszörösen.

Webáruházunkban pontosan ezt találod meg.

Gyerekek vagy a párom meg fogja enni? Meg!

Egyre közeledünk a megoldáshoz. Már a kapuban a siker, amikor Te is pihensz, és mindenki eszik, akár két napon át. Látod már a fényt az alagút végén és ekkor, mint derült égből a villámcsapás eltalál a gondolat, hogy...

4. Mindet egyszerre

Nekilátsz az említett salátának, de ha már ott állsz a fagyasztónál, akkor csak karnyújtásnyira néhány hozzávaló, és a kiolvadása sem hosszú. Közben jöhet a fritőz vagy melegíted az olajat, hogy megsüsd benne az édesburgonyát köretnek, és közben kevesebb, mint pár perc alatt megrendelsz magadnak egy igazi olasz tiramisut.

Nem kellett sem Michelin-csillagos ételt készítened, nem kellett recepteket olvasnod, de mégis teljes értékű, és még annál is finomabb ételt készítettél. Siker.

A Bindi gyorsfagyasztott tortái az otthoni megrendelők mellett vendéglátó egységek számára is elérhetők. Igazi olasz különlegességek, eredeti recept alapján, könnyen raktározható, és felszolgálható formában. Webáruházunkból, valamint elérhetőségeink bármelyikéről könnyen megrendelhetők. További információkat ide kattintva találsz.