Bindi sütit rendelnél?

2020.03.12


Az olaszországi Bindi desszertek forgalmazójaként első sorban éttermek, catering cégek, látványpékségek, egyéb vendéglátóhelyek számára szállítunk süteményeket. Gyorsfagyasztott cukrász- és pékárukínálatunk termékei nemcsak szemet gyönyörködtetőek, hanem valóban finomak is. Összegyűjtöttük slágertermékeinket, lássuk a végeredményt!

Croissant

Kinek ne idézne kellemes emlékeket egy friss, ropogós croissant illata? Rétegzett vajas tészta, habkönnyű kivitelben. Reggelire remek választás egy kávé, vagy tea mellé. Ezt mi is pont így gondoljuk. Próbáltuk kiválasztani, hogy a baracklekvárral, a vanília-, vagy a csokoládékrémmel töltött verziót kedveljük a legjobban, de ahányan vagyunk, annyiféle sorrend született, így döntetlennek ítéltük. A croissant így is, úgy is az egyik legjobb reggeli!

Miért ajánljuk?

A Bindi croissant nem esik össze elkészítés után negyed órával. A tésztája nem marad a közepén nyúlós, nyers, a rétegzés ellenére sem, mint némely gyorsfagyasztott versenytársáé. Mindemellett nem kell attól sem félni, hogy a roppanóssága átesik a ló túloldalára, és száraznak hat.

Tiramisu minden kivitelben

A tiramisuval nem lehet mellé lőni. Nálunk is egyértelműen mindenki szereti. A Bindi Coppa Tiramisu praktikus kelyhes kiszerelése, és optimális mennyisége nem is kevés, nem is túl sok. Sajnos azonban ezt a közkedvelt krémdesszertet nemcsak elkészíteni, de elrontani is nagyon könnyű. Lássuk miért!

Miért ajánljuk?

Nem túl édes. A tiramisu lényegében ugyanis nem a világ legédesebb desszertjének készült. Nincs túlhintve kakaóporral. Ugye milyen kellemetlen, amikor viszont már túlzottan keserű a túl sok kakaóportól? Szerencsére ez a tiramisu nem az.

A Bindinél nemcsak kelyhes kivitelben, hanem tortaformába öltve is találkozhatunk ezzel az örök klasszikussal.

Miért ajánljuk?

A Bindi Tiramisu tortát minden eddigi pozitívum mellett azért is szeretjük, mert egy tökéletes, és modern újragondolása a poharas desszertnek. Azonnal elnyerte tetszésünket.

Az eredeti olasz tiramisu piskótával, mascarponés krémmel rétegezve. Kínálatunkban Tiramisu con Doppio Savoiardi néven érhető el.

Miért ajánljuk?

Nincs kispórolva belőle a krém, ami a lényegét adja. Biztosan mindeni találkozott már olyan tiramisuval, ahol a desszert java részét a piskóta tette ki, és a mascarponekrém sajnos kevés volt, a végeredmény pedig ennek megfelelően száraz.

Citromtorta

A klasszikus ízek kedvelői mellett a gyümölcsös frissesség pártiaknak is tudunk kedvezni. Egyik nagy kedvencünk a Torta Limone, ahol a citromos krém és a vaníliás piskóta karamellizált habkoronát kapott.

Miért ajánljuk?

A habos finomságok körében -főleg ha az torta-, találkozhattunk már nem egyszer olyan gyorsfagyasztott termékkel egy- egy vendéglő kínálatában, ami nem volt túl kellemes élmény. A Bindi citromtortának nincs mellék-, vagy utóíze. Citromos, de nem túlzottan. Egyszerűbben: nem savanyú, és nem is citromhéj ízű. A piskóta könnyű, nem száraz, és a habnak sincs ez a tipikus "állott íze", vagy hatása.

Teljes kínálatunk egy gyors regisztrációt követve megtekinthető. Reméljük ez a kis ízelítő segítséget nyújt az indulásban. További termékeinkkel kapcsolatos kérdésekkel keresse bátran kollégáinkat, akik készséggel állnak rendelkezésére.