BLOG

A vendéglátóipar legfőbb célja, hogy egy remek élményt közvetítsen a vendégeinek, és ezzel meggyőzze őket, hogy visszatérjenek. Több szemszögből (szó szerint) megközelíthető ez a kérdés, az egyik ilyen - kissé meglepő módon - a színek.

A kedvenc ételeinkről olyan könnyű mesélni sőt, elkészíteni még könnyebb ezeket. Ellenben azok, amelyekkel akár vallatni is lehetne minket már más a helyzet. Van egy jó hírünk: nem kell sokat tenned azért, hogy elkészítsd ezeket a fogásokat.

Gondolkodtál már azon, hogy a séfek hogyan érik el, hogy ne legyen száraz a csirkemell, de a bőre mindig ropogósra sül? Beszéljük egy kicsit a hazai étkezőasztalok legnépszerűbb fogásáról, a csirkehúsról. Néhány belső tippet, technikát mutatunk, hogy egy következő szintre emelhesd a tudásod.

Gondoljunk csak bele: mekkora távolságra van tőlünk a legközelebbi, vagy épp a kedvenc bevásárlóközpontunk? Érdemes ezért autóba ülni, akár egyedül is? Ebben az esetben, és akkor is, ha nincs autónk, remekül elvégezhető a mindennapi bevásárlás gyalog is.