BLOG

"A karácsony a szeretet ünnepe". Sokat olvasott, hallott, és mondott igazság ez, de ezért a szeretetért sokszor rendkívül sokat kell tennünk. Az ajándékok mellett a vacsora az egyik sarkalatos pontja a sikerünknek.

Ha azt mondjuk, karácsonyi sütemény, mi az első, amire gondolunk? Egyértelmű, hogy a bejgli, szaloncukor, zserbó, hókifli, kókuszgolyó, keksztekercs örökérvényű csoportból jön ki az eredmény. Azonban, ahogy tartja a szintén klasszikus frázis: a változatosság gyönyörködtet.

Egyre jobban érezzük, hogy már nem kell sokat várni, hamarosan itt a karácsony. A fények, a zenék, az illatok, és persze az édességek, sütemények mind az ünnepi hangulatot fokozzák bennünk. Vajon honnan eredhetnek ezek a desszertek, miért éppen szaloncukor a szaloncukor?

Ma te vagy a legnagyobb séf mind között, és igenis olyan ételt fogsz sütni vagy főzni, ami után mindenki megnyalja a tíz ujját. Ellenben lehet neked egy kicsit több fog kelleni, mint tíz. Mindig gondolkodj előre, és készítsd ki magadnak a kulcselemeket. Nem is olyan egyszerű, hogy melyek ezek...

Az olasz süteményekben van valami különleges szenvedély. A temperamentum minden falatban megtalálható, a romantika a piskóta rétegek között, a mediterrán érzés minden krémbe bele van töltve. Ezek a Bindi desszertjei, melyekből összegyűjtöttük a legnépszerűbb termékeinket.

Halloween

2021.10.29

Az Egyesült Államokban óriási hagyomány a Halloween ünnepe, az életük minden pontjában jelen van, akár a munkahelyet, akár az otthont, akár a szórakozást vesszük ide. Ez egyre népszerűbb itthon is, de még mindig vannak fenntartások vele kapcsolatban.