Süteményt rendelnél?

2021.11.04

Az olasz süteményekben van valami különleges szenvedély. A temperamentum minden falatban megtalálható, a romantika a piskóta rétegek között, a mediterrán érzés minden krémbe bele van töltve. Ezek a Bindi desszertjei, melyekből összegyűjtöttük a legnépszerűbb termékeinket.

Tiramisu


Kétségkívül a legismertebb sütemény, ami kifejezetten ellentmondásos, hiszen nem túlságosan édes. Természetesen az élményt ez a desszert is magában hordozza, de mégis a kávés, krémes, és csak kakaóporral enyhén meghintett teteje egészen mást hordoz magában.

Igazi klasszikus torta, melyet ide kattintva lehet webáruházunkból megrendelni.

Crostata Frutti Di Bosco Mascarpone

A szépen csengő név egy még szebb süteményt rejt magában.

Sikerét nem csak az ellenállhatatlan erdei gyümölcsös, mascarponés ízének köszönheti, hanem az elegáns külsejének is.

A piskótaszeletek erdei gyümölcsös krémet rejtenek magukban, melyen magasan fekszik a mascarpone, hogy karaktert és mélységet kölcsönözzön egy-egy falatnak. A szelet végéhez érve a szamóca, áfonya, szeder, ribizli teszi fel a pontot arra a bizonyos "i"-re. Hogy a történet is kerek legyen, a tetejét pisztáciával szórás borítja.


Megrendeléshez kattints ide.

Sajttorta Brulée

Miért szeretjük a sajttortát?

Karakteres, minden falat hosszú, és mindig erős ízélményt ad. Itt viszont hozzátettünk még egy csavart. A brulée sütemények ropogós teteje, a karamellizált cukor az, amitől ez több lesz, mint egy hétköznapi sajttorta.


Itt éred el webshopunkból.

Citromtorta


A sütemény, amelyben annyi csavar van, hogy filmeket is megszégyenít.

A piskótaágyon fekszik a citromkrém, mely nem közönséges citrom. Szicília napos földjein termett, és töltötték a Bindi süteményeibe. Ezt fogja közre a hab, melyet különleges módszerrel tálalunk, flambírozzuk. Ettől lesz a citromtorta igazán egyedi.


Webáruházunkban itt találhatod meg.


Amennyiben partnerként szeretnéd termékeinket, úgy vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén, az info@starvit.hu, vagy akár a +36 96 514 580, +36 30 981 3772 telefonszámokon. Itt tudunk rendszeres túrajáratainkról bővebb információval szolgálni.