Itt az eperszezon!
A nyárral egy időben érkezik az igazi eperszezon, így a kora nyári hangulat immár egybeforrt az epres finomságok ízélményével.

A legfinomabb, legérettebb magyar eperhez június elején lehet hozzájutni. A legtöbb "Szedd magad" eperföld is megnyitott, és a gyümölcsös standok is roskadoznak a piros, édes gyümölcstől.
Az eper nagyon sokoldalúan felhasználható gyümölcs: önmagában is sokak kedvence, de sütemények, fagyik, nyári italok összetevője, és az eperlekvár is mennyei.
A Bindi gyorsfagyasztott sütemények között is találsz epres csodát: a Fragoline torta telis tele van apró erdei eperrel, a Cheesecake Fragole pedig egy klasszikus sajttorta, eperrel megbolondítva.
Az eper nem csak finom, hanem egészséges is:
Gazdag C-vitaminban
Kiváló természetes jódforrás
Javítja a memóriát
Segíthet megelőzni az allergiát és az asztmát
Szerezz be egy nagy adag friss epret és egy finom epres Bindi desszertet, és halmozd az élvezeteket!