Ételeink elkészítése

2020.11.25

Ételeink elkészítése

Örömmel tudatjuk veletek, hogy elindultak online menüsoraink. Ehhez készültünk nektek egy kis segítségnyújtással, hogyan is tudjátok őket elkészíteni. Ne aggódjatok, semmi ördöngösség nincs benne.

Első lépés

A megrendelés. Válaszd ki menüink közül a számodra legjobban tetszőt, és mi házhoz visszük neked Budapesten és Győrben, és vonzáskörzetében. Lehetőséged van bolti átvételre is Győrben és Budapesten. Fizess akár utánvéttel, PayPal-en keresztül, vagy előre utalással (természetesen a lehető legnagyobb biztonsággal kezeljük adataidat).

Második lépés

Megérkezett a rendelt terméked, akár azonnal neki is láthatsz elkészítésének, hiszen a legszigorúbb élelmiszerbiztonsági előírásoknak megfelelően szállítjuk el hozzád. A termékeknek más-más elkészítési módja lehet, ez szerepel a csomagoláson, vagy nézz utána a weboldalunkon, és keresd ki a terméked, hiszen itt is teszünk erre javaslatokat. A leggyakoribb a főzés, sütés (sütőben vagy olajon), akár mikrohullámú sütőben elkészített ételek, és természetesen a sütemények esetében a felengedtetés.

Harmadik lépés

Főzés

Zöldségeink főzése nem igényel hosszú időt. A másik nagy előny, hogy nem kell főszakácsnak lenned, hiszen egyszerűen forrásban lévő vízbe rakod, majd újra felforrásig kevergeted őket.

Mikrohullámú sütőben fedett tálban kell "főznöd" őket, a minőség ugyanúgy kiváló marad.

Harmadik lépés

Sütés

Termékeink mind olajsütőben, mind sütőben, mind olajon sütésen elkészíthetők. Természetesen ezeknek módja termékenként változik, ezért nézz utána, hogy a Tiedhez éppen mi a legjobb. Ezekhez tippeket és trükköket is megosztunk weboldalunkon. A sütőben sütés általában 20-25 percet vesz igénybe. Olajsütőben az elkészítési idő nem több, mint 5 perc a hústermékeknél, és ezek esetében a bundával sem kell törődnöd, hiszen ezeket előre panírozottan szállítjuk el hozzád.

Harmadik lépés

Felengedtetés

Tortáink, süteményeink esetében nem szükségeltetik semmilyen magas hőkezelés. Egyszerűen szobahőmérsékleten kiolvad, és máris fogyasztható. Jelentős átlagban ez 4-5 órát vesz igénybe, természetesen függ a hőmérséklettől.

Negyedik lépés

Tálaljuk őket étvágygerjesztően, a termékeken nem múlik. Korábbi cikkünkben kielemeztük a tálalás eredetét, az alapján könnyen kereshetsz tippeket tálalásra.

Ötödik lépés

Elég, ha annyit mondunk, hogy jó étvágyat!


Rendeld meg otthoni menüsoraink egyikét, és legyél te a chef a konyhádban. Érdemes figyelemmel követni weboldalunkon a kínálatunkat, hiszen folyamatosan bővül.